Aangeboden: Meditatielessen, Falun Dafa, Amsterdam

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan. Mediteren heeft veel positieve invloeden in je leven en het is helemaal niet moeilijk. Falun Dafa helpt je op weg.

Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie.

De praktijk is eenvoudig krachtig en gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je elke zondag van 11h tot 12h30 terecht in het Westerpark van Amsterdam. Ook in het Oosterpark elke zaterdag en zondag van 10h tot 11h30.

Voor meer info: 06 26489214Kosten: GratisMeer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Meditatielessen, Falun Dafa, Amsterdam

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:20-10-2016 om 22:56u
Door:Ping
Bekeken door: 1047 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Amsterdam
Locatie: Google Maps snapshot van Amsterdam

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Gratis
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.