Aangeboden: Sfeervolle evenementenlocatie

Knallende personeelsfeesten stijlvolle kerstdiners of zakelijke bijeenkomsten op Amsterdamse evenementenlocatie. Zuidpool in Amsterdam kan alles. Al het sfeervolle dat de de eerste en laatste maanden van het jaar te bieden hebben hebben wij zowel binnen als buiten voor u verzameld. Welkom op Zuidpool. Neem nu contact op! Alles wat nodig is om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken is aanwezig. Ook is Zuid Pool de ideale borrellocatie in Amsterdam.

Door ons unieke modulaire inrichtingssysteem is er voor ieder soort bijeenkomst een sfeervolle en passende ruimte te creëren van klein en intiem tot groots en meeslepend. Voor speciale gelegenheden, kijk in de agenda.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:10-01-2019 om 14:35u
Door:Sophie Welten
Bekeken door: 17 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Amsterdam
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.